CR-5csm_CR-5_d2607aada2.jpg

Nesteiden, pastojen ja kiinteiden aineiden laboratoriovärimittari

CR-5 on monipuolinen pöytävärimittari  kiinteiden, tahnojen, rakeiden ja nesteiden mittari, joko heijastaen tai läpivalaisten.Yläpuolinen mittausasema, tarjoaa erilaisia mittausaukkoja  jolloin voidaan mitata melkein mitä tahansa näytteitä. CR-5 on siis täydellinen ”jokapaikan höylä” ruokia, kemikaaleja, lääkkeitä ja muoveja varten.

CR-5:ttä voi käyttää yksinään suuren värinäytön ansiosta ja laaja laiteohjelmisto tarjoaa kaikki tärkeimmät kolometriset järjestelmät kuten toimialakohtaiset määritykset mitata nesteitä, kuten Gardner, Hazen / APHA, Jodi, Euroopan ja USA: farmakopean.
Yhdessä valinnaisen ohjelmiston SpectraMagic NX:n kanssa monet muut määritykset ovat saatavilla.

Rutiinityötä varten on automaattinen kalibrointi, käyttötaikuri (operation wizard) ja tuki seitsemälle kielelle..

Pääpiirteet:

 • Monipuolisuutta monille käyttöaloille.Ainutlaatuisen konseptin ja laajan erikoisvarusteivalikoiman avulla CR-5 voi käsitellä melkein mitä tahansa näytteitä kiinteässä, rakeisessa, pasteija- tai nestemuodossa.
  Aukkokoot 3-30 mm, eri petrimaljoja, eri solujen polkuja ja suuri läpivalaisukammio tarjoavat ainutlaatuisen joustavuuden.

csm CM-5 bildreihe 10 7eebef75b3

 • Suuri LCD-värinäyttö
  Suuri väri LCD on helppo lukea ja voi näyttää mittaustiedot numeerisesti ja graafisesti tai hyväksytty / hylätty tuomiot.

csm Large Colour LCD CR-5 b8401801a3

 • Wizard antaa näytön käyttöä koskevia ohjeita
  Ohjaustaikuritoiminto näyttää ohjeita käyttäjille laitteen arvojen asetteluksi.

csm CM-5 Fenster 12 78614eef8f

 • USB-muistitikku
  Yksittäiset käyttäjäasetukset ja tavoite- sekä mittaustiedot voidaan tallentaa helposti USB-muistitikulle sallien tällätavoin monikäyttäjyyden..

csm CM5 4 62a25c0a12


Tekniset tiedot englanniksi

Tarvikkeet englanniksi tästä    

Pyydä tarjous tai lisätietoja   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1