Mitaten Finland Oy tarjoaa 25 vuoden kokemuksella mittalaitteita valo- ja säteilymittausten tarpeisiin.

 

Erilaisten pintojen ominaisuuksien mittauslaitteet ovat yritystoimintamme ydinosaamista. UV-VIS-NIR-alueen valo-, väri ja kiiltomittarit ovat kuuluneet valikoimiimme jo alusta lähtien. Näitä täydentävät valaistus- ja näyttötekniikan mittauslaitteet.

Muotojen tarkasteluun ja kehittelyyn edustamme 3D-skannereita joilla saadaan erikokoisten kappaleiden ulkoiset mitat ja muodot tallennettua suunnittelu- ja jatkokehitystyöhön CAD- tai muilla vastaavilla ohjelmilla..

Visuaalisen tarkastuksen optimoimiseksi valikoimiimme kuuluvat myös mm. std-valokaapit, D50 ja D65 loiste- ja LED-putket.

Valaisimien kehittelyyn ja valmistukseen tuotevalikoimassamme on optisia materiaalejä (optinen teflon-, bariumsulfaatti- ja kultapinnoitteiset tuotteet ja materiaalit).

Materiaalin testaus käsittää muiden fyysisten ominaisuuksien mittaamiseen ja testaamiseen liittyvät laitteet, muovi-, kumi-. kartonki- ja paperiteollisuudelle.

Tiemerkintäkategoriaan kuuluvat monipuoliset paluuheijastusmittalaitteet  ja erilaiset pintojen tarkastusapuvälineet ja mittarit.

Optomekaniikkatuotteet kaikkeen optisten laitteiden hieno- ja tarkkuussäätämiseen
Edustamme kansainvälisesti tunnettujen valmistajien tuotteita.

Edustukset

 

 

sales1sales2

osoite1