Meillä on juhlavuosi, 25 v oikein mitaten!

Oy Mitaten Finland Ab on suomalainen yritys joka tarjoaa hyvää palvelua ja osaamista valikoiduilla teollisuuden aloilla.

Tunnettu sanontamme on: Valoa – väriä – kiiltoa oikein mitaten!


Maahantuontialan yritys perustettiin 25 vuotta sitten ja sen ensimmäiset mittauslaitteet olivat Konica Minoltan valo-, väri- ja kiiltomittarit. Tämän maailmanlaajuisesti hyvin tunnetun valmistajan tuotteiden ympärille olemme määrätietoisesti rakentaneet sitä Mitatenia joka tänään on alansa tunnetuimpia yrityksiä Suomessa.

Vahvasti omaan visioon ja ammattitaitoon luottaen olemme esitelleet asiakkaillemme uusia hyvin palvelevia mittauslaitteita kuten instrumentoituja Integroivia palloja, laser tehomittareita, kuvantavia luminanssimittareita, 3D-laserskannereita ja ohjelmistoja. Päätöksemme on olla luotettava täyden palvelun toimittaja laajalla spektrillä UV-VIS-NIR = 200 nm – 3000 nm.

Materiaalintestauslaitteet ovat aina kuuluneet tarjontaamme. Paperi-, pakkaus- ja graafisenalan merkitys on suuri yrityksellemme. Siksi meillä on monipuolinen valikoima materiaalintestauslaitteita.

Vahvasti tulevaisuuteen luottaen laajensimme toimintaamme graafiselle alalle ja nyt ovat Just Normlichtin – valaistusjärjestelmät, standardi-valokaapit ja D50 LED-valoputket tunnettuja myös Suomessa.

LED-valaistuksen yleistyminen kasvihuoneviljelyssä on tuonut meille uusia valomittariasiakkaita koska perinteisillä valomittareilla ei tätä valoa pystytä oikein mittaamaan.

Suomen teollisuuden suuret rakennemuutokset vaativat nopeita ratkaisuja ja ymmärrystä löytää uusia palvelumuotoja. Mitaten aloitti 2000 luvun alussa mittauspalvelun; valo- väri- ja kiiltomittareilla. Suoritamme myös tievalaistusmittauksia ja 3D skannauksia.

Mittausautomme varustettuna TechnoTeamin luminanssi- ja luksikameralla on kiertänyt Skandinaviassa ja Baltian maissa mittaamassa tievalaistusta

Laajensimme optomekaniikkaan ja saimme tunnetun toimittajan Standan edustuksen,

Maahantuojana meidän on valittava toimittajia joilla on hyvä maine ja joiden toiminta on taloudellisesti vahvalla pohjalla. Tämä takaa myymillemme mittauslaitteille ja ohjelmistoille hyvät huolto- ja kalibrointipalvelut. Kaikkien meidän nykyisten päämiestemme huoltopalvelut toimivat moitteettomasti.
Mitaten huoltaa yhdessä päämiestensä kanssa myymänsä laitteet ja ohjelmistot..

Kysykää juhlatarjouksiamme marraskuun aikana ja tehkää hyviä hankintoja!

Leif Wikgren

Myyntipäällikkö

Muuta

Mitaten FInland on mukana myös urheilutoiminnassa

Tiistaina 8.11. vihittiin käyttöön Vuosaaressa jäähalli jonka kenttävalaistus on toteutettu kokonaisuudessaan energiatehokkailla LED-valaisimilla. Easy Led Oy:n suunnittelema ja toteuttama valaistus on lajissaan Euroopan ensimmäinen.
Marko Urama Mitaten Oy:stä oli viikkoa ennen avajaisia suorittamassa luminanssimittauksia uudessa harjoitusjäähallissa.
Lue lisää

sales1sales2

osoite1