Solutions for Optical Spectroscopy Materials, Coatings, & Standards

Ratkaisuja Optisen Spektroskopian materiaaleihin, pinnoitteet & fyysiset standardit

Fyysiset standardit

avian basicboxAvian tarjoaa laajan valikoiman standardeja heijastuvan- ja läpäisevän valon kalibrointiin. Valikoimiin kuuluu vakioituja hajaheijastusstandardeja, värillisiä, aallonpituuden mukaan kalibroituja (näkyvälle ja NIR aallonpituusalueelle. Fluoresoivat voivat olla mm. paperiteollisuuden optisen kirkkauden kalibrointiin tai kromaattiseen väriin. Myös asiakaskohtaisia standardeja. Kaikki standardit ovat jäljitettävästi kalibroituja.

 Linkki Avianin sivulle

 

Materiaalit ja Pinnoitteet

avian fluorilonOptisten materiaalien lippulaiva hajaheijastavissa materiaaleissa on Fluorilon™ joka edustaa korkeinta hajaheijastuvuutta kaupallisten UV-VIS-NIR materiaalien joukossa. Tarjolla on Avian-B ja Avian-D valkoisia hajaheijastavia pinnoitteita kuten myös mustaa ja Avian Goldia lähi- ja keskialueen IR:lle.

 

Linkki Avianin sivulle

 

Mittaus- ja konsultointipalveluita

avian PastedGraphic-1Avian Technologies tarjoaa NIST = National Institute of Standards USA ja NRC = National Research Council = Kanada Ottawa, jäljitettäviä mittauspalveluita kaikilla tunnetuilla hajaheijastavilla ja transmissiomittausgeometrioilla. Palvelut sisältävät myös goniospektrofotometrisiä ja erilaisia muita asiakaslähtöisiä mittauksia silloin kun CIE:n geometriat eivät ole riittäviä.

 

 

Heijastavat, Transmissio & Fluoresoivat standardit & Tuotteet

Avian Technologies ja Mitaten Finland toimittavat todennäköisesti laajimman valikoiman erilaisia kalibroituja standardeja, heijastus ja läpäisymittauslaitteiden käyttöön kuin mitkään muut yhtiöt. Tarjontamme käsittää hajaheijastavat ja vakioheijastusstandardit, värilliset ja aallonpituuskalibrointistandardit (kummatkin näkyvälle ja NIR spektrille), fluoresoivia standardeja on saatavana paperiteollisuuden optisiin kirkkausmittauksiin ja värillisiin huomiovärikalibrointeihin. Näiden lisäksi toimitamme vakioläpäisyyn = transmissio, fotometrisellä asteikolla (neutraalit harmaa suodattimet) ja värillisiä (Shott ja Hoya Color) suodattimia, aallonpituuskalibrointiin Holmium ja Didymium Oxide laseja. Toimitamme myös OEM standardeja. Saatavana on CERAM™ värillisiä ja neutraali harmaita standardeja ja Venäjän Opaalia MC-20. Fluorilonista™ pystymme valmistamaan erikokoisia ja mallisia standardeja.

Kalibrointilaboratoriomme UV-VIS-NIR on jäljitettävä NIST/NRC ja paperiteollisuuden vaaleus- ja fluoresenssijälki tulee NRC ja KCL Suomi.

Mitaten Finland toimittaa kaikkia Avianin tuotteita.

Varastoimme jatkuvasti Fluorilon™ Ø 2” heijastustasolla; 99 %, 90 %, 80 %, 50 %, 30 %, 20 % ja 5 % nämä ovat yksittäispakattuja muoviseen kannelliseen rasiaan ja ovat kalibroimattomia. Kalibroinnit 360 nm – 740 nm suoritetaan VTT:n paperilaboratoriossa jossa jäljitettävyys NRC Kanada. Näiden lisäksi meillä on varastossa Labspheren värillisiä Spectralon ja Fluoresoivia standardeja.

Valkoisesta 99 % - 50 % Fluorilonista™ ja värillisestä voidaan tehdä OEM osia asiakkaiden piirustusten mukaan.

Omaa valmistusta: Maahantuomme Venäjän Opaalia MC-20 ja valmistamme siitä kalibrointi- ja muita hajaheijastavia OEM tuotteita. Avian Technologies on Mitaten Finlandin MC-20 materiaalin jälleenmyyjä.

 

Mielellämme autamme standardeihin ja / tai materiaaleihin liittyvissä kysymyksissä.
Ota yhteyttä  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

sales1sales2

osoite1