Mitaten sai kutsun Materionilta ja me jaamme heidän yhteiset visiot ja arvot.

Pyrimme muun muassa luomaan poikkeuksellista arvoa asiakkaillemme kaikkialla maailmassa innovatiivisen teknologian avulla. Tuemme myös moninaisuutta ja osallisuutta sekä sitoudumme ympäristön suojeluun ja sosiaaliseen vastuuseen noudattamalla tiukimpia mahdollisia standardeja ja vastuullisuutta kaikessa toiminnassamme. Asiakkaiden, markkinoiden ja työntekijöiden tarpeet ovat kansainvälisen liiketoimintamme ytimessä. Uskomme lujasti, että moninaisuutemme, kokemuksemme ja näkemyksemme vahvistavat meitä globaalina yhteisönä, ja näin voimme tarjota myös asiakkaille paremmat edellytykset menestyä.

Materion Balzers Optics on maailman johtava optisten ohutkalvopinnoitteiden ja ‑ratkaisujen toimittaja.


Materion Balzers Optics on toiminut innovatiivisten optisten pinnoitteiden ja ratkaisujen alalla menestyksekkäästi jo yli 70 vuotta. He valmistavat ja toimitavat räätälöityjä ja tarkkoja optisia suodattimia ja pinnoitteita, jotka suojaavat muun muassa UV- ja kaukoinfrapunasäteilyltä. Heillä on viisi tuotantolaitosta, jotka toimittavat huipputeknologisia ratkaisuja eri markkinoille, kuten autojen, kulutushyödykkeiden, valaisimien ja puolijohteiden valmistukseen, puolustusteollisuuteen, tuotantoteollisuuteen, biotieteiden sovelluksiin ja avaruusteknologiaan.
Materion Balzers Opticsilla on täydellinen valikoima laadukkaita tuotteita, palveluja ja tukiteknologioita. Strategisesti sijoitellut toimipaikat huolehtivat alueellisesta valmistuksesta ja teknisestä tuesta. Suurivolyyminen tuotantoympäristö takaa yhtenäisen laadun sekä auttaa pienentämään kustannuksia ja tuomaan kilpailuetua. Prosesseja voidaan myös skaalata taloudellisemmiksi niille asiakkaille, jotka tarvitsevat pieniä tuotemääriä. Teknisen asiantuntemuksemme ja koko Materionin kattavien resurssien turvin pystymme tarjoamaan asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja haastavimpiinkin tarpeisiin.


Optiset pinnoitetekniikat

Laadukkaiden optisten pinnoitteiden valmistus edellyttää kehittynyttä prosessitekniikkaa ja syvällistä prosessiosaamista.

Materion Balzers Opticsin monet edistykselliset pinnoitetekniikat soveltuvat kaikille tärkeimmille ohutkalvopinnoitteille, joita tarkkuusoptiikassa ja fotoniikkateollisuudessa käytetään.

Optisten komponenttien valmistuksessa hyödynnetään erilaisia prosesseja, jotka on optimoitu eri pinnoitteiden ja asiakkaan erityisvaatimusten mukaisesti.

Nykyaikaiset tuotantolaitokset puhdastiloineen sekä räätälöidyt puhdistusteknologiat pintojen valmisteluun takaavat pinnoitteiden korkean ja yhtenäisen laadun.

Spektrofotometrian ja muiden tarkastusmenetelmien avulla varmistetaan, että asiakkaiden kaikki vaatimukset ja toiveet täyttyvät.

Materion esitteet: mbo-p21-005-imagebroschure-mbo-01-2022-web-1.pdf (materionbalzersoptics.com)

Soittakaa meille ja kysykää lisää Materionin ohutkalvopinnoitteista ja tulette yllättymään laadustamme ja erinomisesta palvelutasostamme!

 

Linkki: Materion Balzers Optics

sales1sales2

osoite1