Introduktion av Mitaten Finland AbClipboard01

Den fascinerande värld av ljus och färg inspirerade oss att etablera Mitaten Finland över 20 år sedan. Eftersom denna vi har starkt varit involverad i utvecklingen av ytteknologi, design och färg av industriprodukter.

Design och ytkvalitet som färg och glans är första karakteristiker som lockar mänskligt intresse av produkter. Det är inte allt vad som behövs, en bra belysning är viktigt ..

En väl utformad belysning har blivit viktigt över hela Europa. Den Komission har krävt att minska konsumtionen av energi.  Stadsmiljö innebär teknik och det blir svårare för mobila medborgare att agera på ett säkert sätt. För att kunna möta dessa utmaningar behöver vi nytt ljus mätteknik och -instrument.

Mitaten Finland har förutsättningslös introducerad på marknaden kreativa producenter av  ljusmätinstrument. Världen behöver företag som Gigahertz-Optik, Konica Minolta och TechnoTeam. De vet vad ljus och färg betyder för människors hälsa och välbefinnande och de är redo att möta de högsta kraven.

Vi erbjuder instrument och material för spektrum UV-VIS-NIR-FTIR

Förutom de instrument vi erbjuder ett stort antal diffusa material, färger och opalglas. Vi tillverkar OEM delar av PTFE och opalglas. Indivudual färgstandarder är också tillgängliga för kalibrering av analysatorer.

De hektiska människor i städerna måste läsa snabbt en hel del information från många skärmar i alla typer av ljusförhållanden. Detta är en utmaning för displays och mätinstruments tillverkare.

 


Kontakt oss

+358 (0) 10 2866 070
Sales@mitaten.fi

osoite1