CM-512m3Acsm CM-512m3A 01 fbc4a2fe51

CM-512m3A on kannettava monikulmaspektrifotometri on suunniteltu erityisesti metallihohto- ja korostusmaalien ja muovien värien mittaukseen . Se käyttää 0° katseluun ja valaistuksen ollessa 25°, 45° ja 75° geometriaa. Mittari on optimoitu nopeaan ja tarkkaan mittaukseen autoteollisuuden tuotantolinjan laadunvalvontapisteessä.

Tämä erityinen geometria on todella symmetrinen ja siten laitteen asennosta riippumaton. Lisäksi optinen järjestelmä on optimoitu antamaan erittäin tarkkoja tuloksia jopa kaarevilta pinnoilta. Siksi näytteet kuten etu- ja takapuskurit, ajoneuvon peilirungot tai ovenkahvat voidaan mitata nopeasti, tarkasti ja toistuvasti. CM-512m3A on erittäin kestävä, koska siinä ei ole liikkuvia osia.

csm CM-512m2A c39c1bc0d5
Pååpiirteet:

  • CM-512m3A mittaa väriä valaisemalla kohteensamanaikaisesti kolmesta kulmasta (25 °, 45 ° ja 75 °) ja havainnokulman ollessa 0 °, joten se sopii sellaisille kohteille kuin metallihohtopinnoitteille joita käytetään autojen ulkotiloissa tai kuvioiduille materiaalleille autojen sisätiloissa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Samanaikainen mittaukset alle 25 °, 45 °, 75 ° kulmilla Täydellinen kehävalaistus Xenon Flash 18 valokuitua kulmaa kohti, poistamaan laitteen asentomuutokset.
  • Viivadiagrammi näyttö-toiminto mahdollistaa helpon väriarvostelun tuotantolinjalla     
  • Metalli- / helmipinnoitemittausarvot ovat yhteneviä hyvin visuaalisten havaintojen kanssa. CM-512m3A:ssa käytetty ΔE00 (CIE 2000) yhtälö jota käytetään parametrien hienosäätöön perustuu tietotaitoon antamaan mittausarvot metalli- / helmiäispinnoitteille, jotka ovat yhteneviä ihmisen saaman näkymän kanssa.
  • Keskimäärien mittauslaskenta. CM-512m3A tukee automaattista keskiarvomittausta ja käsin tehtyä keskiarvomittausta. Aiemmin tarkkuutta kasvatettiin ottamalla useita mittauksia samasta näytteestäsamasta paikasta; nykyään mittaukset kohteen eri paikoista jolloin voidaan tehokkaasti määrittää yleinen keskiarvo.
  • Lisäksi harhalaukaukset korjaava toiminto mahdollistaa kahden mittauksen kanssa eniten eroavan tuloksen poistamisen ennen keskiarvon laskentaa.
  • Erittäin tukeva rakenne ja pieni koko mahdollistaa nopean ja tarkan mittauksen tuotantolinjan laadunvalvonta-alueella.

 cm512m3 pict002


Tekniset tiedot englanniksi
 

Tarvikkeet englanniksi tästä    

Pyydä tarjous tai lisätietoja  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1