CM-2600d / -2500d

cm2600CM-2600D ja CM-2500D ovat kannettavia vaakamallisia spektrifotometrejä, mikä on kätevin tapa mitata väriä  tasaisilla tai suurilla pinnoilla. Molemmat mallit käyttävät patentoitua numeerista kiilto-ohjausta (NGC), joka antaa molemmat mittaustiedot,  (SCI=kiillolla ja SCE=ilman kiiltoa), yhdessä mittausjaksossa.


Yhdellä kädellä käytettävä "Navigointipyörä" ja kohdistinluupin avulla saadaan hyvä kohdistus.

Suuri infonäyttö esittää mittaustietoja joko numeerisesti tai graafisesti.

CM-2600D tarjoaa lisänä 3mm mittausaukon pieniä kohteita varten.

Optisia kirkasteita sisältävien kohteiden (OBA) kanssa, CM-2600D käyttämä patentoitu numeerinen UV- järjestelmä NUVC) tarkkaan ja nopeaan UV-määrän säätöön on ainutlaatuinen ominaisuus kannettavassa laitteessa.

Pääpiirteet:

  • Helppokäyttöine ja tarkka!
  • CM-2600D:ssä ja CM-2500D:ssä yhdistyvät hyvin, yksinkertaisuus, mukavuus ja helppokäyttöisyys,  nerokkaaseen ja patentoituun optinseen järjestelmään, lisänä  numeeriset kiilto-ohjaus (NGC) ja UV-hallinta(NUVC) täyttämään vaativimmat odotukset värinmittauksessa.

Verraton: Numeerinen kiilto-ohjaus

  • Numeerinen Gloss ohjaus, joka kussakin mittauksessa, tarjoaa samanaikaisesti, specular komponentti mukana(SCI) ja ilman(SCE), tiedot.
  • Mekaanisia liikkuvien osien sijaan, laite ampuu kaksi xenon-väläystä, SCI ja SCE, yksi kummallekin. Milloin tahansa, voit näyttää molemmat mittaustulokset näytöllä CM-2600:n etuna on sen kiilto-ohjaus teknologia ja sen ylivoimainen optiikka sekä liikkuvien osien puuttuminen  joten CM-2600D erittäin sopiva kenttäolosuhteisiin.
  • Maailman ensimmäinen: Numeerinen UV-ohjaus CM-2600D on ainoa kannettava laite joka tarjoaa patentoidun numeerinen UV-Control (NUVC). Tämä innovatiivinen keksintö vähentää huomattavasti kalibrointi-ja mittausaikaa mitattaessa tuotteita jotka käsiteltyoptisilla kirkasteilla, kuten tekstiili-, paperit ja pesuaineet.
  • Sen sijaan että käyttäisi perinteisten menetelmien mekaanisia suodattimia, numeerinen UV-Control-teknologia käyttää kahta xenon välähdystä (yksi UV:n kanssa  ja yksi ilman UV energia) ja erityistä matematiikkaa. Muutaman sekunnin sisällä, molemmat tulokset, ilman UV:tia ja UV:n kanssa sekä eri valaisuolosuhteet ovat käytettävissä.


csm CM-2600d 1 47c31a670a

Kaksi mittausaukkoa kattamaan kaikki otoskoot

CM-2600D tarjoaa erittäin joustavan käytön myötä kaksi vaihdettavaa mittausaukkoa Ø 8 mm (MAV) ja Ø 3 mm (SAV). Maskin muuttaminen on helppoa ja nopeaa. Kaksi linssin asentoasetusta takaavat täydellisen tietojen yhtenevyyden molemmille aukoille. Nämä kaksi aukkoa mahdollistavat kaiken kokoisten ja muotoisten kohteiden mittaukset. Tyylikäs muotoilu ja suuri LCD-paneeli varmistavat täydellisen käsittelyn missä tahansa asennossa. Lisäksi "ohjailupyörä" tekee asetuksien valinnasta helppoa ja kätevää.

csm CM-2600d 2 f72dddc946

Tekniset tiedot englanniksi

Tarvikkeet englanniksi tästä    

Pyydä tarjous tai lisätietoja    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1