UPG-150-ARTgiga upg art 150 art.pg

Monikäyttöinen integrointipallo(IP) heijastus-, läpäisevyys- ja säteilytehomittauksiin infrapuna-aaltoalueella.

Materiaalin ominaisuuksien määrittely  fotometrialla (Valomittaustiede), 'materiaalin ominaisuudet' on yleinen termi, jota käytetään viittaamaan aineen/esineen valoheijastus-, -läpäisevyys- ja imeytymisominaisuuksiin. Fotometria täten viittaa mittausprosessiin, jonka avulla nämä ominaisuudet määritetään käyttäen fotometriä.

Integroiva pallo fotometriassa

Integroivaa palloa käytetään yleisesti sekä laaja- että kapeakaistaisen valon hajauttamiseen jotta heijatus-, läpäisevyys ja absorbanssiarvot voitaisiin selvittää.

Kultapinnoite

Kullalla on korkea, vakiospektrin heijastavuus  aaltoslueen 800nm ja 20 µm sisällä. Integrointipallon kultapinnoite siksi optimaalinen käytettäväksi infrapuna-aluemittauksiin. Gigahertz-Optik käyttää yksinomaan puhdasta kultaa ja sen 95% heijastussuhdeominaisuutta  peittämään IP:n sisäpintaa infrapunamittauksia varten. Pallon sisäpinnan karheus on optimoitu hajavaloheijastukselle.

UPG-150-ART, tarkka IntegrointiPallo(IP)

Halkaisijaltaan 150mm , UPG-150-ART on hyvä kompromissi pallon tarkkuuden ja mittaussignaalin tason kanssa. Alumiinilevystä valmistetun pallon aukkojen linjaus toisiinsa nähden on tehty erittäin tarkasti. Toinen ominaispiirre ovat mittausaukkojen veitsen terävät reunat, jotka antavat valolle mahdollisimman suuren hajautumiskulman.

Monitoiminen Integrointipallo

UPG-150-ART sopii mainiosti monikäyttöiseksi, viisi teräväreunaista mittausaukkoa, joita voidaan käyttää joko auki- tai sulkiasennossa. Mahdollisia mittaus asetelmia ovat:

  • 0° / d heijastus
  • 8° / d heijastus kiillon kanssa ja ilman kiiltoa
  • 0° / D suunnatun  ja hajautetun valon läpäisevyys
  • Kompensoidut mittaukset näytteen absortiokyvystä
  • Kaksoissäde mittausasetelmat
  • Radiant tehomittaus

Tarvikkeet yksittäisen pallo kokoonpanoon

Aukkosulkimet  ja -sovittimet voidaan helposti asentaa ja poistaa 'Slide & Fix'-telineellä(tarvike).Tärkeä ominaisuus UPG-150-ART:ssä on, että ulkopuoliset pistokkeet ja rajoittimet työntyvät aukkoon niin että ovat sisäpinnan kanssa samassa tasossa.

Yleikäyttöinen näytteenpidin

Näytteenpidin kiinnitettyna Slide & Fix-telineeseen varmistaa niin ohuiden ja paksujen näytteiden turvallisen asentamisen. Tärkeä piirre Slide & Fix-järjestelmässä on, että näytepitimeen voidaan yhdistää aukkorajoittimet ja valonkerääjät.

Valon kerääjä Slide & Fix-telineen kanssa

Valon kerääjässä oleva 30mm sisäänmenoaukon sisäinen rakenne ja musta vaimentava pinnoite varmistavat minimaalisen takaisin heijastuksen koko integrointipallon spektrialueella Slide & Fix-telinettä voidaan käyttää yhdistämään valonkerääjäaukko, rajoitin ja näytepidin.

Sensoreiden ja valonjohtimien pikavaihtokiinnitys

Vaihdettavilla sovittimilla kiinnitetään sensoreita ja valonjohtimia. Jokaisessa on suojalevy(Baffle), joka voidaan kohdistaa johonkin viidestä mittausaukosta vastaamaan mittaustarkoitusta.Näin UMPA-sovitinta voidaan käyttää modulaarisen integrointipallon kanssa.

 

giga UPG-150-ART art00

UPG-150-ART monikäyttöinen integrointipallo lisälaitteilla 

giga UPG-150-ART art01

Puhtaan kultapeitteen spektriheijastus 

giga UPG-150-ART art02

Viiden mittausaukon linjaus tekee UPG-150-ART:stä yleiskäyttöisen 

giga UPG-150-ART art03

Aukkokehikkojen ja -rajoittimien pinta on samalla tasolla pallon sisäpinnan kanssa joten heijastumat ovat optimaalisia 

giga UPG-150-ART art05

UPG-150-ART moniaukko IP Slide & Fix-telineellä 

giga UPG 150 ART art05

Valoansa, läpinäkyvän  läpivalaistun näytteen 8°/d absorbanssin reflektanssimittausta varten. Yhdistettynä aukkorajoittimeen.

 

Tekniset tiedot englanniksi

Pyydä tarjous ja / tai lisätietojaTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1