UPB-150-ARTgiga UPB 150 ART art

UPB-150-ART - monikäyttöinen integrointipallo(IP) heijastus-, läpäisevyys- ja valovirtamittauksiin. Materiaalin ominaisuuksien määrittely  fotometrialla (Valomittaustiede), 'materiaalin ominaisuudet' on yleinen termi, jota käytetään viittaamaan aineen/esineen valoheijastus-, -läpäisevyys- ja -absortio-ominaisuudet. Fotometria täten viittaa mittausprosessiin, jonka avulla nämä ominaisuudet määritetään käyttäen fotometriä.

Integroiva pallo fotometriassa

Integroivaa palloa käytetään yleisesti sekä laaja- että kapeakaistaisen  valon hajauttamiseen jotta heijatus-, läpäisevyys ja absorbanssiarvot voitaisiin selvittää.

UPB-150-ART, tarkka integroiva pallo

Halkaisijaltaan 150mm , UPB-150-ART on hyvä kompromissi pallon tarkkuuden ja mittaussignaalin tason kanssa. Alumiinilevystä valmistetun pallon aukkojen linjaus toisiinsa nähden on tehty erittäin tarkasti. Toinen ominaispiirre ovat mittausaukkojen veitsen (knife-edge) terävät reunat, jotka antavat valolle mahdollisimman suuren hajautumiskulman.

Monitoiminen Integroiva pallo

UPB-150-ART sopii mainiosti monikäyttöiseksi, viisi teräväreunaista mittausaukkoa, joita voidaan käyttää joko auki- tai kiinni asennossa. Mahdollisia mittaus asetelmia ovat:

  • 0° / D heijastus
  • 8° / D  heijastus kiillon kanssa ja ilman kiiltoa
  • 0° / D suunnatun  ja hajautetun valon läpäisevyys
  • Kompensoidut mittaukset näytteen imeytymiskyvystä
  • Kaksoissäde mittausasetelmat
  • Valovirran mittaus

Tarvikkeet yksittäisen pallon kokoonpanoon

Aukkosulkimet  ja -sovittimet voidaan helposti asentaa ja poistaa 'Slide & Fix'-telineellä(tarvike).Tärkeä ominaisuus UPB-150-ART:ssä on, että ulkopuoliset pistokkeet ja rajoittimet työntyvät aukkoon niin että ovat sisäpinnan kanssa samassa tasossa.

Yleiskäyttöinen näytteenpidin

Näytteenpidin kiinnitettyna Slide & Fix-telineeseen varmistaa niin ohuiden kuin paksujen näytteiden turvallisen asentamisen. Tärkeä piirre Slide & Fix-järjestelmässä on, että näytepitimeen voidaan yhdistää aukkorajoittimet ja valonkerääjät.

Valon kerääjä Slide & Fix-telineen kanssa

Valon kerääjässä oleva 30mm sisäänmenoaukon sisäinen rakenne ja musta vaimentava pinnoite varmistavat minimaalisen takaisin heijastuksen koko integrointipallon spektrialueella Slide & Fix-telinettä voidaan käyttää yhdistämään valonkerääjäaukko, rajoitin ja näytepidin.

Vaihdettavat pidikkeet sensoreille ja valonjohtimille

Vaihdettavilla sovittimilla kiinnitetään sensoreita ja valonjohtimia. Jokaisessa on suojalevy(Baffle), joka voidaan kohdistaa johonkin viidestä mittausaukosta vastaamaan mittaustarkoitusta. Näin UMPA-sovitinta voidaan käyttää modulaarisen integroivan pallon kanssa.

Heijastuspinnoite on tehty bariumsulfaattista

UPB-150-ART:n sisäpinta on Gigahertsin-Optik:in itsensä kehittämää hajaheijastavaa bariumsulfaattia (ODP97). Monikerrospinnoitus takaa hyvät hajaheijastusominaisuudet koko spektrialueelle.

 

giga UPB-150-ART art00

UPB-150-ART on monikäyttöinen Integroiva pallo lisälaitteilla 

giga UPB-150-ART art01

UPB-150-ART  Slide & Fix- telineellä

giga UPB-150-ART art02

Viiden mittausaukon linjaus tekee UPB-150-ART:stä yleiskäyttöisen 

giga UPB-150-ART art03

Aukkoihin kiinnitetyt tarvikkeet ovat samassa tasossa sisäpinnan kanssa

giga UPB-150-ART art04

Valoansa, läpinäkyvän  läpivalaistun näytteen 8° / d absorbanssin reflektanssimittausta varten. Yhdistettynä aukkorajoittimeen. 

giga UPB-150-ART art05

Bariumsulfaattilla (ODP97) päällystetyn pallon tyypillinen spektrin heijastuskäyrä.. 

 

Tekniset tiedot englanniksi

Pyydä tarjous ja / tai lisätietojaTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

sales1sales2

osoite1