BTS256-LED                      giga bts256-led00

BTS256-LED on laadukas kevyt mittari valovirran, valospektrin ja värin mittaukseen, LED:in näkyvän spektrin alueella.

BITEC-valosensori tarkkaan mittaukseen

Yksi erinomaisista ominaisuuksista tässä kannettavassa valomittarissa on sen BITEC-valosensori. Tässä yhdistyy tyypilliset  piivalodiodin ominaisuudet kohinattomaan CMOS diodiryhmään. BITEC-valosensori takaa äärimmäisen tarkat, fotometriset ja spektriradiometriset mittausarvot, laajalla aaltoalueella  molempien diodityyppien  mittaussignaalien keskinäisen virhekorjauksen ansiosta.

 

Piivalodiodisensori on nopea ja lineaarinen

Kun otetaan huomioon mittausaaltoalueen laajuus, lineaarisuus ja nopeus, piivalohiukkasdiodit ovat aina olleet ja ovat edelleen parhaimpia säteilysensoreita. Laitteen V(λ) vastaavuus paranee diodiryhmän spektrimittaustietojen korjauksella. Valodiodia on käytetty moduloidun valon taajuuden määrittämiseksi ja näin voidaan välttää välkkymisen aiheuttamaa häiriötä.       

Diodiryhmäsensori spektrin mittaamiseen 

Spektrimittauksia varten on diodiryhmäsensori. BITEC-valosensorin kohinaton CMOS diodiryhmä antaa tarkkaan mittaukseen tarvittavat tiedot spektrin valovoimasta. Tätä tietoa käytetään sitten laskettaessa väriarvoja ja heikkoa valaistusta sekä optimoitaessa fotometristä vastaavuutta.    

Optimoitu häiriökohina

Diodiryhmäsensorien  häiriökohinalla  on merkittävä vaikutus signaali-kohina-suhteeseen (SNR), ja näin ollen mittaussignaalinlaatuun. Etäohjattava aukko BITEC-valosensorissa mahdollistaa heikkovalomittauksen, joka on riippuvainen lämpötilasta ja integraatioajasta, kompensaation.

Integrointipallo

Integrointipallon kanssa LED-testaimen kartiomainen valoaukko (kuva 1) mahdollistaa saada kokonaan säteilytetty valo riippumatta  LED:in säteilyn luonteesta. Kartio on sovitettu mitattavan LED:in mukaan. BTS256-LED-testaimen lisälamppu auttaa kompensoimaan mahdollisesti mittausvirheet, jotka saattavat johtua  testattavaan LED:iin imeytyneestä valosta.

BTS256-LED testeri ISD-50 integrointipallon kanssa.
(kuvat 2 ja 7)
Pallo on 50cm halkaisijaltaan ja tarkoitettu valovirran, spektrin  ja  värin mittaamiseen säteilyltään laajakulmaista (2π) valolähteistä, joiden halkaisija on enintään 127 mm.

Jatkuvaa pitkäaikaista käyttöä varten on kupu, suojaamaan integrointipalloa likaantumiselta, kartion pikaliitin helpottaa vaihtamista.

 Käyttö PC:n kanssa

 BTS256-LED Tester voidaan USB2- liitännällä kytkeä tietokoneeseen. Tämä mahdollistaa sekä tietojen siirron että akun latauksen.

 PC-ohjelmisto

S-BTS256-LED-ohjelmisto kuuluu laitteen hintaan ja sisältää kaikki tarvittavat toiminnot mittaustietojen siirtoon ja näyttöön. Huippuluokan ohjelmisto näyttää ja talllentaa mittauksilla saadut arvot. Koko näyttö voi olla täynnä lukseja tai näytöllä voi olla matriisi, jossa on sekä numeerisia ja graafisia alueita.(kuvat 3 - 6)

 Monipuolinen valo- ja väritekniset mittasuurevalikoima

Laaja mittaussuurevalikoima on tarpeen LED:ien tarkastussa ja testauksessa. BTS256-LED Testeri tarjoaa kaksitoista mitta-aluetta ja siten täyttää kaikki modernin kevyen mittarin vaatimukset:

 • Φp, valovirta lm
 • Φe ,säteilyteho W
 • Φλ, spektrisäteilyenergian teho
 • x, y , CIE 1931 värikoordinaatteja
 • u', v', CIE 1976 värikoordinaatteja
 • CT, värilämpötila
 • Δuv, poikkeama mustan lokuksen
 • λdom, vallitseva aallonpituus
 • Xp, piikin intensiteetti valoaallossa
 • λ0,5, spektrin puolileveä
 • Puhtaus, puhtaat värit
 • CRI Ra ja R1 -  R15 värintoistoindeksit

 Software Development Kit

Gigahertz-Optik tarjoaa ohjelmoijille S-SDK-BTS256-LED Ssoftware Development Tool'in. Tätä voidaan käyttää National Instruments'in LabVIEW, Microsoftin .NET ja C / C++ kanssa. SDK yksinkertaistaa integraatiota BTS256-LED:iä varten kehittämiensä ohjelmistojen kanssa.

Jäljitettävät kalibrointi

Kalibrointi suoritetaan Gigahertsin-Optik:in kalibrointilaboratoriossa. Kalibrointi on tehty käyttäen kalibrointistandardeja jotka ovat jäljitettävissä kansallisiin ja kansainvälisiin standardeihin. Uudelleenkalibrointi suositellaan jälkeen 12 kuukauden välein.

Laajennettavuus

BTS256-LED Testerin toimintaa voi laajentaa lisätarvikkeilla:

 • Diffuusoriaukko heikkoja valölähteitä varten
 • Ulkoisia integrointipalloja lamppujen ja muiden valaisimien, valovirta, valotaajuuksien ja värien mittaamiseen
 • Goniometrejä valaistuksen jakauman mittaamiseksi (kuva 8)

Lisätietoja löytyy kustakin kategoriasta.


 

Kuva 1

giga bts256-led01

Valon keräys kupu LEDejä varten jotta koko valovoima saadaan ohjatuksi integroivaan pallon

Kuva 2

giga ISD avattavat art01

50cm:n avattava integrointipallo

Kuva 3

giga bts256-led02

S-BTS256 ohjelman modulaarinen työpöytä

kuva 4

giga bts256-led03

Spektrijakauman näyttö

Kuva 5

giga bts256-led04

CIE 1931 kromaattisuustaulukko ledeille

Kuva 6

giga bts256-led05

Korvauksen korjausmääritys

Kuva 7

giga bts256-led06

BTS256-LED  100cm:n IP:n kanssa

Kuva 8

giga bts256-led07

BTS256-LED Tester GB-GD-360 goniometrin kanssa

Tekniset tiedot englanniksi   


Pyydä tarjous tai lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1