GB-GD-360, Goniometri pienille alle Ø10cm:n valolähteillegiga GB-GD-360 art00

Valovoimasensoreita kuten Gigahertz-Optik:in PD-9310A:ta voidaan käyttää mittaamaan valovoimaa perinteisistä ja SSD (SSL) valonlähteistä muuntamalla mitattu valaistusvoimakkuus  käyttäen kääntäen verrannollisen neliön lakia.

Mittausalovoimajakauma

Yhdistettynä GB-GD-360 goniometripenkkiin näitä sensoreita voidaan myös käyttää mittaamaan valovoiman alueellista jakautumista puolipallo(2π)valonlähteistä.

Muuttuva mittausetäisyys

GB-GD-360 goniometri on kaksi metriä pitkässä kiskopenkissä, mittausetäisyys valolähteen ja sensorin välillä voidaan säätää 100mm -> 1900mm. Tällä tavoin voi mitata jakauman heikoista LEDeistä, LED-matriiseista tai -valaisimista.

Kaukosäätimen käyttö

Goniometri ja kevyt mittari ovat kauko-ohjattavissa Gigahertz-Optik:in S-ohjelmistolla. Mittausjaksoon voidaan asettaa symmetrisiä tai yksittäisiä vaiheita. Mittaustiedot sisältää valovoimatiedon ja muunnoksen IES- ja Eulumdat-muotoon. Myös valovirta lasketaan kertyneestä valovoiman jakaumatiedoista

Pimiökaappi

giga GB-GD-360 art01
giga GB-GD-360 art02

Valotiiviin kaapin käyttö poistaa ympäristöstä tulevat valaistushäiriöt. Kuvissa GD-GB-360 kiinnitettynä 1m:n kiskoon AMD-LTE 130 pimiökaapissa.

 

Tekniset tiedot englanniksi 

Pyydä tarjous tai lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

sales1sales2

osoite1