ODM Heijastusstandarditgiga ODM98 art5 00

ODMP - Optinen pigmentoitu diffuusiomateriaali (OP.DI.MA.)

OP.DI.MA. on erityisesti käsitelty PTFE-materiaali joka toimii läpikuultavana heijastimena. Tämä tarkoittaa sitä, että kun säteily tulee materiaaliin se heijastuu siitä materiaalin muokkaamana säteilynä. Tämä johtaa lähes täydelliseen diffuusiheijastukseen mikä on seurausta säteilyn siroamisesta sen osuessa materiaalin pintaan. ODMP on erityinen muoto PTFE materiaalista pigmentoituna mustalla lisäaineella. Eri harmaasävyjä, riippuen lisäaineen määrästä, on saatavana eri heijastavuustasoilla.

ODMP:t toimitetaan raaka-aineina kiekko- ja/tai neliömuodossa.  Raaka-aineiden pinta  on optisesti viimeisteltävä kiiltoilmiön poistamiseksi. Se voidaan uudelleen hioa ja puhdistaa ja näin pidentää käyttöikää. ODMP:n työstäminen ei ole vaikeaa niille, joilla jonkin verran kokemusta muovin käsittelystä. Kaikki työstömenetelmät, kuten sorvaus, poraus, sahaus, jyrsintä, jne, ovat mahdollisia.

giga ODM98 art5 01

ODMP02, ODMP-20, ODMP-50 ja ODMP-70 tuotteiden tyypillisiä heijastuskäyriä. ODM98 on viitteenäKatso lisätietoja Asiakaskohtaiset työstöpalvelut sivulta   .

 Kysy myös muista Mitaten Finlandin kautta saatavista standardeista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

sales1sales2

osoite1