Skannaava Spektrofotometri FD-9csm FD 9 f327f0e694

Ammattimaisen painatusliiketoiminnan kannattavuuden salaisuus on automatisointi ja tarkkuus. FD-9 Autoscan -spektrofotometri on nimenomaan työkalu painatuksen värihallintaan, jossa yhdistyvät nopeus, tarkkuus, helppokäyttöisyys  ja monipuolisuus.

Piirteitä:

Nopea

FD-9 lukee 1500 pistettä 4 minuutissa ja 2500 pistettä vain 7 minuutissa. Yhdellä yksittäisellä skannauksella saadaan  ISO 13655:2009-standardin mukaiset M0, M1 ja M2-arvot, antaen näin paremman varmuuden väriarvoista ja kirkasteista.

Monipuolinen

FD-9:ssä on vapaa valintainen arkkikoko joten sillä voidaan mitata käytännöllisesti katsoen kaikkia karttoja, joita voidaan käyttää tulostimien kalibroimiseen ja profiilien luontiin.

Jopa laadunvalvontakohdat joita käytetään vaatimustenmukaisuuden testaukseen tulosteissa voidaan mitata FD-9:llä poistamatta niitä.

Käyttäjät voivat saada hämmästyttäviä tuloksia ja saavuttaa parhaan mahdollisen neutraaliharmaan tasapainon ja virheetömiä pintasävyjä jopa epästandardeissa ympäristöissä.

Konica Minoltan Virtual Fluorescent Standard (VFS):lla voidaan luoda mukautettuja profiileja kompensoimaan ympäristöä, jossa painatusta tarkastellaan.

csm FD 9 action 2fdadd7ead

Liitännät

FD-9:ssä on sekä USB- ja Ethernet-yhteydet joiden avulla sen voi helposti jakaa  useille koneille.

Käytettävyys

Integroitu skanneri mahdollistaa automaattisen kohdistuksen ja voi lukea QR-koodeja täysin automatisoitua arkkien ja kuvioiden tunnistamista varten.

csm FD 9 Display 425b76aa28

FD-9:n värinäyttö opastaa askel askeleelta käyttäjää, parantaen käytettävyyttä ja minimoiden käyttäjävirheitä. Laadunvalvontaa varten tuloksia voi tarkastella suoraan näytöltä (riippuen käytettävästä ohjelmistosta).

Tarkkuus

Kuten uraauurtava FD-7:ssä myös FD-9:ssä on sisäänrakennettu aallonpituuden kalibrointi ja lämpöryöminnän korjaus, parantaen näin päivittäisen työskentelyn tarkkuutta ja luotettavuutta.

Korjausta, sertifiointia ja säätöjä absoluuttisen tarkkuuden saamiseksi, Konica Minolta tarjoaa maailmanlaajuisesti standardoitua palvelua kaikille laitteille. Käyttäjät voivat täten luottaa että FD-5, FD-7 ja FD-9 laitteet ovat paikallisesti ja maailman laajuisesti yhteensopivia.

csm FD 9 certification 218369ffd8

Käyttäjät, jotka haluavat valvoa ja tarkastaa säännöllisesti järjestelmän absoluuttista tarkkuutta, hyötyvät lisävarusteena olevasta itsetarkistustoiminnosta.
Itsetarkistuksessa käytetään sertifioituja BCRA-laattoja jotka on suunniteltu erityisesti FD-9:ää varten, tarkatus voidaan suorittaa milloin tahansa..

csm FD 9 FullAutomation 8053e0517bArkinsyöttölaite lisävarusteena

Käyttäjät, joiden täytyy mitata kymmeniä arkkeja joka päivä hyötyvät arkinsyöttölaitteesta johon voi laittaa jopa 100 arkkia. Yhdistettyna QR-koodinlukijatoimintoon mittaustulokset voidaan tulostaa painatteeseen.

Video

Tekniset tiedot englanniksi

Tarvikkeet englanniksi

Pyydä tarjous tai lisätietoja    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

sales1sales2

osoite1