ColourScoutA+csm Tisch xy 0122c3abbc

ColorScoutA+, käytettynä FD-7 ja FD-5 laitteiden kanssa voidaan värikarttoja mitata automatisoidusti ja tarkasti. Mittauskohdan paikannus ja mittaus tehdään itsenäisesti jolloin toistettavuus paranee ja yksilölliset käyttäjäpoikkeamat ja henkilötyömäärä vähenevät.

Ominaisuuksia:

Automaattisia mittauksia kaikenlaisista kaavioista

ColorScoutA+:n käyttäminen FD-7 tai FD-5 kanssa  helpottaa ISO 13655:M1 mukaisten kolorimetritietojen saantia värikartoista. M1 kolorimetrisiä tietoja voidaan käyttää luomaan väriprofiileja jotka paremmin vastaavat visuaalinen arviointia D50 (ISO 3664: 2009) valaistuksessa.


Käyttämällä Konica Minoltan patentoitu VFS tekniikkaa käyttäjät saavat useiden valaistuksien (myös D50, UV-Cut ja omat valonlähteet) kolorimetriset tiedot yhdellä mittauksella.
Suurin mitattavissa kaavio on 320 x 460 mm mikä parantaa mittauksen tehokkuutta kun tiedot saadaan yhdellä kertaa ilman leikkaa & liimaa-toimintoja

Asiakaskohtaisten kaavioiden käyttö on myös mahdollista.

Joustava

ColorScout A+ on varustettu sekä valkoisella että mustalla taustalla. Tämä takaa täyden yhteensopivuuden kaikenlaisiin graafisen teollisuuden mittaustehtäviin .
Maksimikorkeus 20 mm sallien myös paksujen näytteiden kuten aaltopahvin mittauksen .

Monipuolinen

Vaihtoehtoisesti CSA+:aa voi myös käyttää integrointipallon kanssa mittaamaan strukturoituja ja metallisia pintoja.


Tekniset tiedot englanniksi

Pyydä tarjous tai lisätietoja    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

sales1sales2

osoite1