MetraSCAN 3D, uusi versio               crea metrascan3d new 2

Yhdistettynä HandyPROBE:n kanssa, tämä tehokas ratkaisu parantaa mittausprosessin luotettavuutta, nopeutta ja monipuolisuutta , oli kyseessä metrologian(mittaustieteen) tutkimus tai laajamittainen suunnittelutyö.

MetraSCAN 3D skannerit mahdollistavat helposti ja dynaamisesti laajentaa mittausalueen kokoa menettämättä  tarkkuutta. Verrattuna muihin 3D- nivelvarsiskannereihin ne antavat yhdessä liikkumavapautta, mikä lisää työtehoa ja -laatua.


Uudet ominaisuudet, verrattuna edellisiin malleihin:

  • 1,5 kertaa tarkempi
  • 12 kertaa nopeampi
  • 25% kevyempi
  • Suurempi volyymi 16,6 m3


crea metrascan r 3col1

MetraSCAN 350/750 ja 350/750 Elite

MetraSCAN 350, 205000 mittausta / s ja MetraSCAN 750 480000 mittausa / s. Molempia malleja on kahdella eri tarkkudella.

crea MetraSCAN R1

MetraSCAN-R-sarja 

on tarkoitettu automatisoidun ja robottikeskeisen tuotannon seuranta-/ laaduvalvontatehtäviin eri teollisuuden aloilla. 

 
MetraScan 350 ja 750 ominaisuudet:

  • TRUaccuracyTM

Erittäin tarkat mittaukset: tarkkuus jopa 0,030 mm,  sitä ei muuta mittausympäristön epävakaus, tärinä , lämpövaihtelut  tai käyttäjän kokemattomuus. Suuri mittaustilavuus: verrattuna 3D-nivelvarsiskannereihin MetraSCAN 3D-skannerit mahdollistavat suuremman perusmittaustilavuuden (jopa 16,6 m3). Mittaustilavuutta voidaan helposti ja dynaamisesti laajentaa menettämättä tarkkuutta ilman tavanomaisia liitäntämarkkeerauksia. Ei tarvetta uudelleen kohdistukseen kuvaajan tai kohteen vaihtaessa paikkaa. Automaattinen kohdistus: manuaalista toimintaa ei enää tarvita  linjausvaiheessa. Optiset heijastimet mahdollistavat skannauksen  useasta eri kohdasta peräkkäin.
C-Track'in dynaamisen linkityksen kanssa, koordinaatisto voidaan kirjaimellisesti lukita mitattavaan kohteeseen, mikä säilyttää kohteen linjauksen koko skannauksen ajan. Nopea kalibrointi käyttäen sertifioitua mittaa, joka takaa jatkuvan tarkkuuden koko MetraSCAN 3D:n elinkaaren ajan .Jatkuva lämpötila- ja tarkkuusseuranta varmistaa laitteen tarkan toiminnan koko käyttöiän aikana .

  • TRUsimplicityTM

Ei jäykkiä kuvausasetelmia, tutkimus ja suunnittelu on mahdollista ns. 'paikan päällä'. Käsikäyttöinen heti käyttövalmis järjestelmä hyvin lyhyellä koulutuksella. Skannauksen pääsee aloittamaan 5 minuutissa. Mahdollistaa kohteiden mittauksen tuotannossa ilman erikseen kohdistamisasettelua. Skannaus- ja luotausominaisuudet: tehokas ratkaisu metrologiaan ja suunnittelutyöhön, joka sallii kohteen geometrisen ja vapaamuotoisen tutkimisen ja arvioinnin.

  • TRUportabilityTM

Ergonominen muotoilu, 100%:sti siirrettävä, MetraSCAN 3D mahdollistaa minkä tahansa esineen tutkimisen tai suunnitelun hyvällä tarkkuudella, liikuteltava ja joustavuutta antava - missä tahansa milloin tahansa (laboratoroissa, tehtaissa, ulkona, sisällä, jne.).


MetraScan R-sarjassa varsinaiset skannerit ovat 350/750-malleja, joten ne omaavat samat perusominaisuudet mutta 

Yhdessä teollisuuden robottien, MetraSCAN-R-sarja lisää luotettavuutta, nopeutta ja monipuolisuutta on-line seurannassa ja laadunvalvonnassa

MetraSCAN-R-sarjan optiset CMM 3D-skannerit ovat kekseliäs robotisoitu ratkaisu, jotka voidaan integroida tehtaan tuotantolinja-automaation kanssa antamaan optimaalista mittaustarkkuutta ja nopeutta, mikä taas säästää rahaa ja lisää tuottavuutta ja tuotteiden laatua.

MetraSCAN-R toimii C-Track kaksoiskamera-anturien kanssa.
On myös mahdollista verkottaa 2-4 MetraSCAN-R skanneria  C-Track 780:n kanssa ja  hyötyä C-Link-toiminnosta ja tämä lisää järjestelmän monipuolisuutta .

Nopea: automatisoitu tarkastus ja laadunvalvonta, jopa muutama sata kohdetta päivässä, suoraan tuotantolinjalla.

Monipuolinen: ratkaisu, joka voidaan täysin integroida tarkastusohjelmien kanssa ja  täyttää kaiken kokoisten ja muotoisten tuotteiden automatsoidun tarkastuksen vaatimukset .

 Videolinkit:

crea metrascan vid   


MetraScan 350/750 tekniset tiedot englanniksi

Pyydä tarjous tai lisätietojaTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sovi esittelystä 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1