CR-400 / CR-410CR400 CR-410 1

Kuuluisa kromametrisarja - tehokkaampana ja monipuolisempana kuin koskaan

Konica Minolta kromametri CR-400-mallisto jatkaa ensimmäisten kannettavien värimittareiden, CR-100-sarjaa jotka julkaistiin jo  -80-luvulla, perinteitä.

CR-400, jossa on 8 mm:n mittausaukko sopii heijastuneen värin ja värieron mittaamiseen monenlaisilla käyttöalueilla. Sitä voidaan käyttää, kaikenlaisten ainesosien, elintarvikkeiden, raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden, lääkkeiden ja ihotautien tutkimiseen.

Jos näytteet ovat rakenteeltaan tai pinnaltaan epätasaisia, kuten rakeet, kankaat, puu, kivet, tiilet, sitten CR-410 on oikea valinta. Sen ainutlaatuinen suuri aukko, 50 mm, sopii täydellisesti tällaisiin kohteisiin ja näin vältetään useiden mittauksien otto keskiarvon saamiseksi.

Piirteitä:

 • 400-sarjan parantaa entisestään käytettävyyttä ja toimivuutta, kuten uudelleen suunnitellut Dataprosessori, jossa on suuri taustavalollinen numeerinen tai graafinen näyttö mittaustulosten esittmiseen ja sisäänrakennettu nopea lämpötulostin.
 • Datamuistiin voi nyt tallentaa jopa 100 tavoiteväriä ja jopa 2000 mittausta. Useita uusia väriavaruuksia ja hyväksytty / hylätty rajat sekä valkoisuus- ja keltaisuusmääritykset  monipuolistavat käytettävyyttä. Uusi "käyttäjäkohtainen määritys"-toiminnon avulla voi ladata jopa kuusi erilaista käyttäjä- tai ohjelma-setusta käyttäen XYZ, YXY tai CIELAB arvoja. Lisäksi kieliasetuksista voidaan valita englannin, saksan, ranskan, italian, espanjan ja japanin.

  csm CR400 1 8e28424c09

 • Vielä enemmän käyttöjoustavuutta tuo mittapään, näyttö, näppäimet ja virtalähde, laitetta voidaan nyt käyttää itsenäisesti tai suoraan PC:ltä  valinnaisella laadunvalvontaohjelmisto SpectraMagic NX:llä (lisävaruste).
 • Näillä ominaisuuksilla, verraton helppokäyttöisyys ja legendaarinen kestävyys, neljännen sukupolven CR-mittarit jatkavat menestyksekäästi modernissa värienhallinnassa kaikkialla maailmassa.

  csm CR400 2 fa9598df7f

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Mittapää voidaan irrottaa dataprosessorista suorittaa mittauksia itsenäisesti. Lisäksi on myös mahdollista yhdistää mittapää suoraan tietokoneeseen (sarjaportti), ja lisävarusteohjelmistoa (myydään erikseen) voidaan sitten käyttää tietojenkäsittelyyn dataprosessorin sijasta.
 • Käyttäjäkohtaistamääritystä voi käyttää vapaalle tavoitearvojen asetukselle.
 • Useita erityisiä lisävarusteita on saatavilla helpottamaan jauhe-, neste-, massa-, ja monien muiden erilaisten näytteiden mittausta.
 • Pieni dataprosessori sisäänrakennetulla lämpökirjoittimella.
 • CR-400-sarjassa on sama valaistus- / katseluoptinen järjestelmä kuin edellisellä sukupolvella ja siten tietojen yhteensopivuus on varmistettu.
  csm CR400 3 2407af0c10


Tekniset tiedot englanniksi

Tarvikkeet englanniksi tästä    

Pyydä tarjous tai lisätietoja   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1