CM-700d / CM-600dcm700

Mielenkiintoista tekniikkaa teille, jotka haluatte olla kehityksen kärjessä. Ensimmäistä kertaa maailmassa voit käyttää BlueTooth-tekniikalla varustetun spektrifotometriä. Ajattele mikä mittauksen vapaus ilman PC kaapeleita. Iso selkeä värillinen näyttö nopeuttaa tulosten lukemista monipuolisten graafisten ja numeeristen tietojen avulla.

Hyväksi havaittu, testattu ergonomia ja muotoilu täydentävät tarkkaa ja haluttua kokonaisuutta.

Mittausgeometria D/8 SCI/SCE, spektrinen herkkyys 400nm – 700 nm, tulostus 10 nm välein. Paristo ja verkkokäyttöinen. Mallissa CM-700d on 3 mm ja 8 mm mittausalat ja CM-600 8 mm mittausala.

Konica Minolta CM-700D ja CM-600D ovat kannettavia pallotyypin spektrifotometrejä pystysuoralla kohdistuksella, soveltuu erinomaisesti tarkkaan ja toistuvaan värimittaukseen niin suorilta kuin kaarevilta pinnoilta. Kunkin mittauksen  molemmat arvosarjat, spekulaarinen komponentti mukana(SCI) ja ilman(SCE), otetaan samanaikaisesti..

Langaton tietoliikenne Bluetooth® sekä suurikokoinen LCD-värinäyttö numeerisen ja graafisen datan näyttö tuo värimittauksen tasolle jota ei koskaan ennen ole koettu. CM-700D tarjoaa lisäksi 3mm mittausaukon joten se sopii täydellisesti kun halutaan tiedot pienestä kohteesta. Helppo ja intuitiivinen opastus 6 kielellä takaa tehokkaan päivittäiseen värien laadunvalvonnan niin laboratoriossa kuin tuotantolinjalla.

Uuden sukupolven kannettavat spektrifotometrit tarjoavat uutta teknologiaa ja ergonomiaa Konica Minoltan kehittyneen optisen suunnittelun ja signaalinkäsittelytekniikkan ansiosta.

Pääpiirteet:

 • Mittaa mitä tahansa missä vain CM-700D:n ja CM-600d:n kanssa voit mitata mitä tahansa! Ergonominen pystykohdistus sopii täydellisesti pyöreisiin tai jopa koveriin kohteisiin kohdistamiseen ja mittaamiseen yhdellä kädellä.
 • Paino on vain 550 g,
 • CM-700D ja CM-600D ovat molemmat erittäin kevyitä ja siten helposti siirrettävissä kohteen luokse. CM-700D:ssä mittausaukko on valittavissa välillä Ø 8 mm ja Ø 3 mm.

csm CM-700 1 63da3f00eb

Yhteydenpito langatomasti!

CM-700D:ssä ja CM-600D:ssä on langaton tietoliikenne ulkoisen tietokoneen tai tulostimen käyttämiseksi, Bluetooth®. Tämä tuo uuden ulottuvuuden  kannettaviin värinmittareihin ja vähentää näin kaapelisekamelskaa joka liittyy perinteisiin välineisiin. Bluetooth®-tietoliikenteen kanssa uudet mallit voivat toimia jopa 100m:n etäisyyksillä tukien kaksisuuntaista liikennettä, näyttämällä PASS/ FAIL-viestit tai väritietoja. Laitteet toimivat myös USB-portin kautta.

csm CM-700 2 a87547f1cc

CM-700D ja CM-600D on varustettuna  suurella LCD-näyttöllä parantaa värinluettavuutta näyttäen värilukemat sekä numeerisessa tai graafisessa tilassa käytettävyyden parantamiseksi ja ymmärryksen lisäämiseksi..Värieron tai metamerian näyttö ovat myös mahdollisia.

csm CM-700 3 01 ea529af5b7

Helppo käyttää!

  • CM-700D:hen ja CM-600D:hen voi myös asettaa uudet standardit helposti. Viidellä painikkeella hoidellaan tärkeimmät toiminnot ja näytetään valikko-ohjaus 6 kielellä (juu, ei puhu suomea) josta on helppo selata kaikkia toimintoja ja ominaisuuksia.
  • Data muistikapasiteetti avulla käyttäjät voivat tallentaa jopa 1 000 tavoiteväriä ja 4 000 mittaussarjaa.
  • Kun asetetaan"Auto target" -toiminnolla, laite etsii lähimmän tavoitevärin  mitattulle värille.

Enemmän kuin odotit!

  • Kaiken kehittyneen teknologian lisäksi, molemmissa malleissa on täysi lista ominaisuuksia ja toimintoja joita voit odottaa johtavalta spektrifotometrin edelläkävijältä.
  • Mittausgeometria D/8° kiillolla = SCI ja D/8° SCE = Ilman kiiltoa.
  • Tehokas ja pitkäikäinen Xenon Flash-lamppu maksimaalista tarkkuutta jopa tummia ja täyteläisiä värejä varten.
  • Erittäin  hyvä mittaustarkkuus laitteiden välillä (Inter-instrument Agreement)- ja toistettavuus tarkkuus samassa mittarissa (Repetability)  luovat hyvät edellytykset maailmanlaajuiselle värilaadunhallinnalle.
  • Valittavana 3 virtalähteen tilaa: Paristo, akut (4 x AA) tai verkkolaite.
  • Automaattinen virransäästöominaisuus "Stand-by"-tilassa

Tekniset tiedot englanniksi tästä     
 

Tarvikkeet englanniksi tästä    

Pyydä tarjous tai lisätietoja   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1