Mitaten Finland Oy tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oy Mitaten Finland Ab, Y-tunnus FI09664129

Venevalkamantie 5, 02700 Kauniainen, puhelin 0102866070, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2. Rekisteriasiat

Rekisteriä koskevissa kysymyksissä ja palautteissa yhteyshenkilönä toimii Marko Urama

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0102866073

3. Rekisterin nimi

Mitaten Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Rekisteröidyt

Rekisterissä on sekä Mitaten Finland Oy:n asiakkaita että potentiaalisia asiakkaita

5. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

Rekisteröityjen henkilöiden kontaktitietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluistamme tiedottamiseen sekä markkinointitoimenpiteisiin myynninedistämistarkoituksessa liittyen tarjottaviin palveluihin ja tuotteisiin.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumerot

Organisaatio ja asema

Markkinointiaktiviteetti

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä tai verkkolomakkeen kautta, messutapahtumissa ja asiakaskäynneillä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Käytämme verkkosivustollamme evästeitä ja suoritamme kävijäseurantaa.

Rekisterin muodostaa sähköinen asiakaskortisto, asiakastietojärjestelmä, käyntikortit, sähköpostiohjelman osoitteistot sekä taulukkolaskentatiedostot.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Luovutamme asiakastietoja Dito Oy:lle kirjanpitoa varten sekä HansaWorld Inc:lle, jonka pilvipalvelimella asiakastietojärjestelmämme sijaitsee.

Nämä yritykset ovat sitoutuneet noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

9. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tarkastusoikeus: Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. Mikäli tiedoissa on virheellisyyksiä tai puutteita, lähetä pyyntö tietojen korjaamiseksi.

Vastustamisoikeus: Rekisteröity voi vastustaa tietojensa tallentamista, mikäli kokee, että tietoja on käytetty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto: Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. Emme myy tai muutoin luovuta rekisteröidyn tietoja muille tahoille, jotta nämä voisivat lähettää suoramarkkinointia rekisteröidylle.

Poisto-oikeus: Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen.

Mitaten Finland Oy:lla on kuitenkin velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto laissa määritetyn 10 vuoden ajan.

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän tietoverkko ja laitteistot, joilla asiakastiedot sijaitsevat ovat suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat toimitiloissa, joihin asiattomilta pääsy on estetty.

Asiakastietojärjestelmämme sijaitsee pilvessä HansaWorld Inc:n palvelimella, kirjanpitoaineistomme Dito Oy:n palvelimella ja sähköpostilaatikkomme sijaitsevat Telia Finland Oyj:n pilvipalvelimella.

Nämä yritykset ovat sitoutuneet noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Muuta

Mitaten FInland on mukana myös urheilutoiminnassa

Tiistaina 8.11. vihittiin käyttöön Vuosaaressa jäähalli jonka kenttävalaistus on toteutettu kokonaisuudessaan energiatehokkailla LED-valaisimilla. Easy Led Oy:n suunnittelema ja toteuttama valaistus on lajissaan Euroopan ensimmäinen.
Marko Urama Mitaten Oy:stä oli viikkoa ennen avajaisia suorittamassa luminanssimittauksia uudessa harjoitusjäähallissa.
Lue lisää

sales1sales2

osoite1