Gigahertz Optik on julkaissut uuden valaistus- ja värianturin giga css 45 2

 

CSS-45-ilmaisimessa on tehokas mikroprosessori, joka suorittaa tietojen noudon lisäksi myös kaikki tarvittavat laskennat.
Sekä USB 2.0- että RS 485 -liitännät ovat vakiovarusteita, jotka mahdollistavat yhden ja moni-ilmaisin pohjaisten järjestelmien joustavan konfiguroinnin.
Valinnainen ohjelmistosetti tukee integrointia kolmansien osapuolten sovelluksiin.


Laajalla spektrivalikoimallaan 360 - 830 nm CSS-45 on ihanteellinen esimerkiksi korkean tarkkuuden fotometriseksi ja kolorimetriseksi ilmaisimeksi (täyttää CIE S023: n määrityksen).
Tarkkuusdiffaattori tarjoaa erinomaisen kosinikorjauksen (f2 ≤ 1,5%).
Optisen kaistanleveyden korjausominaisuus (CIE 214) parantaa edelleen spektrin mittaustietojen laatua.
Manuaaliset ja automaattiset vahvistuksen asetukset mahdollistavat laajan valaistus- ja väriominaisuuksien mittauksen valovoimakkuuksille 1 - 350000 lx.


Vankka kotelo ja sen liittimet ovat roiskeen kestäviä ja siksi ne sopivat käytettäväksi teollisissa sovelluksissa. Saatavana on myös vaihtoehto, jossa on suojaava lasikupu diffuusorin edessä. Ilmaisimen erityispiirre on sen kauko-ohjattava suljin, joka mahdollistaa tumman tason mittaamisen milloin tahansa.

 

Lisätietoja GO:n sivuilta, englanniksi ... toistaiseksi

 

 

 

Muuta

Mitaten FInland on mukana myös urheilutoiminnassa

Tiistaina 8.11. vihittiin käyttöön Vuosaaressa jäähalli jonka kenttävalaistus on toteutettu kokonaisuudessaan energiatehokkailla LED-valaisimilla. Easy Led Oy:n suunnittelema ja toteuttama valaistus on lajissaan Euroopan ensimmäinen.
Marko Urama Mitaten Oy:stä oli viikkoa ennen avajaisia suorittamassa luminanssimittauksia uudessa harjoitusjäähallissa.
Lue lisää

sales1sales2

osoite1