Konica Minolta on julkaissut kaksi uutta Spektrofotometriä

Nämä mallit CM-25cG ja CM-M6 soveltuvat erinomaisesti teollisuuden  laadunseurantatehtäviin. Käyttökohteina ovat kaikki teollisuuden haarat joille tuotteiden pinnan värin ja kiillon tarkkuus ovat olennaisia argumentteja markkinoinnissa.

 

Uusi CM-25cG on mallin CM-2500c seuraaja, joka on standardimalli teollisuudessa. CM-25cG on pienempi kokoinen  ja kevyempi kannettava spektrofotometri 45°C:0° geometrialla ja todella korkean suorituskyvyn 60° -kiiltomittari. Käytetty 45°:0° geometria tunnetusti antaa erinomaisen värivastaavuuden ihmisen näkemään. Tämä saavutetaan täysin ilman kiillon ja/tai rakenteen vaikutusta. Sisäänrakennettu kiiltoanturi mittaa pinnan kiiltoa kuten oikeaoppinen kiiltomittari. GU = Gloss Unit arvot ovat vertailukelpoisia varsinaisen 60º kiiltomittarin kanssa.
Tämä Spektrofotometri tulee varmasti kiinnostamaan myös Graafista teollisuutta sillä siinä on kaksi mittausaukkoa 7 mm ja 3 mm. CM-25cG tarjoaa hyvän mittaustarkkuuden ja näin ollen se on huippulaite sävytykseen ja laadunvalvontaan

CM-M6 on kannettava goniospektrofotometri (monikulmaspektrofotometri) ja on suunniteltu erityisesti värin mittaamiseen metalli- ja tehostemaali- ja muovipinnoilta. Se käyttää uutta patentoitua  kaksipuolista valaisua suunnattulla 45° valaistuksella ja 6-havaintokulmaa (-15° / 15° / 25° / 45° / 75° / 110°). CM-M6 sopii erinomaisesti kaikenmuotoisten pintojen värimittauksiin koska valaisu suoritetaan mittalaitteen pystyakselin molemmin puolin 45°-kulmassa ja mittaukset vastaavasti molemmista valaisuista. Mittaustulosten yhdistämisellä saadaan erittäin tarkat väriarvot.

Molemmat mittarit ovat omiaan eri teollisuuden haaroille kuten muovi-, auto-, vene-, sisustusvalmiste- / -materiaali-., graafinen aloille.

 

Muuta

Mitaten FInland on mukana myös urheilutoiminnassa

Tiistaina 8.11. vihittiin käyttöön Vuosaaressa jäähalli jonka kenttävalaistus on toteutettu kokonaisuudessaan energiatehokkailla LED-valaisimilla. Easy Led Oy:n suunnittelema ja toteuttama valaistus on lajissaan Euroopan ensimmäinen.
Marko Urama Mitaten Oy:stä oli viikkoa ennen avajaisia suorittamassa luminanssimittauksia uudessa harjoitusjäähallissa.
Lue lisää

sales1sales2

osoite1