VXmodel on uudistunut

crea vxmodel 2VXmodel on nyt tehokkaampi ja joustavampi, saat kaikki tarvittavat työkalut täydellisiin scan-to-CAD ja scan-to-print toimintoihin. Creaform, johtava kannettavien 3D-ratkaisujen valmistaja on julkaissut uuden version VXmodel-ohjelmasta, se on 3D-skannaustietojen jälkikäsittelyohjelmisto ja on täysin integroitu VXelements 4.0 kanssa. Se tarjoaa yksinkertaisimman ja nopeimman tien skannauksesta CAD-suunnitteluun tai muihin valmistuksen prosesseihin.

Ohjelmistoversioon sisältyvät uudet ja käytännölliset toiminnot:

  • Tehokas pinnanmuodotus: Käytä VXmodel:n työkaluja luodaksesi automaattisesti NURBS:eja jotka kuvaavat vapaamuotoisia pintoja laadukkaasti. Kiitos automaattitoiminnon, skannaustiedot muuntuvat  IGES- tai STEP-tiedostoksi.
  • 3D mesh (silmukka) vertailu: Tämä on uusi toiminto, joka mahdollistaa poikkeamamittaukset kahden silmukan tai CAD-mallin ja mesh'in välillä. Tällä voi helposti tarkistaa eri skannausten yhdenmukaisuuden.
  • STL-tiedostojen tuonti: Käyttäjät voivat hyötyä entistä joustavammasta ratkaisusta, joka mahdollistaa standardin STL tiedoston tuonnin .

 

Yksinkertainen, mutta tehokas, VXmodel myös yhdistää toimintoja, kuten linjauksen, geometriset kokonaisuudet ja poikkileikkaukset, mesh-täydentämisen ja mesh-muokkauksen. Se sisältää kaikki tarvittavat työkalut, joiden avulla voit muokata 3D-skannauksia, joten se vesitiiviisti ja pystyy nopeasti tuottamaan tarvittavat tiedostot.

Creaform on myös äskettäin julkaissut VXinspect'in, uuden mittojen tarkastusohjelmiston. Tämä viimeisin lisäys täydentää VXelements-ohjelmistoa

VXmodel suunnitteluun ja VXinspect laadunvalvontaan.

 

 Lisätietoja antavat Peter Korhonen ja Marko Urama

 

Muuta

Mitaten FInland on mukana myös urheilutoiminnassa

Tiistaina 8.11. vihittiin käyttöön Vuosaaressa jäähalli jonka kenttävalaistus on toteutettu kokonaisuudessaan energiatehokkailla LED-valaisimilla. Easy Led Oy:n suunnittelema ja toteuttama valaistus on lajissaan Euroopan ensimmäinen.
Marko Urama Mitaten Oy:stä oli viikkoa ennen avajaisia suorittamassa luminanssimittauksia uudessa harjoitusjäähallissa.
Lue lisää

sales1sales2

osoite1