Konica Minolta CM-M6, monikulma spektrofotometri csm CM M6 1

CM-M6 on kannettava monikulmaspektrofotometri ja on suunniteltu erityisesti värin mittaamiseen metalli- ja tehostemaali- ja muovipinnoilta. Se käyttää uutta patentoitua  kaksipuolista valaisua suunnattulla 45° valaistuksella ja 6-havaintokulmaa (-15° / 15° / 25° / 45° / 75° / 110°).

Tämä uusi, patentoitu optinen mittausjärjestelmä on optimoitu antamaan tarkkoja ja vakaita tuloksia jopa kaarevilta pinnoilta.

Piirteitä:

CM-M6 mittaa näytteen värin valaisemalla näytteen kahdesta suunnasta korkeatehoisella tekee valkoisella LEDillä. Näyte valaistaan 45° kulmassa vasemmalta ja oikealta puolelta pystysuoraan nähden, kun taas havainnot tehdään 6 kulmasta (-15° / 15° / 25° / 45° / 75° / 110° aspecular) määritelmien ASTM E2194 tai DIN 5033-7 mukaisesti.

Yhdistämällä molemmista suunnista tehdyt mittaukset saadaan erittäin tarkat väriarvot jotka ovat riippumattomia kohteen kaltevuudesta / kallistumasta.

Sen kompakti ja kevyt pystysuora muoto on helppo käsitellä yhdellä tai kahdella kädellä ja helpottaa asemointiakorkea resoluutioinen taustavalaistu värinäyttö on helppo lukea myös heikossa valaistuksessa.

Toimintoja:

  • Kaksipuolinen valaisu / havaintojärjestelmä antaa tarkkoja mittauksia myös kaarevilta pinnoilta
  • Kompakti ja kevyt pystysuora muotoilu mahdollistaa nopean ja tarkan laadunseurannan
  • Suuri korkearesoluutioinen taustavalaistu värinäyttö
  • USB-yhteys, Bluetooth® on saatavana lisävarusteena

 

csm CM M6 application1   csm CM M6 application2

 

Tekniset tiedot englanniksi

Tarvikkeet englanniksi

Pyydä tarjous ja/tai lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1