BC-10 PLUS csm BC 10 PLUS

Leivontatuotteiden kontrastimittari BC-10 Plus on ainutlaatuinen käsivärimittari jolla voi nopeasti ja helposti mitata kaikenlaista leipomotuotteista kuten leivät, pullat, keksit ja muut elintarvikkeet ja näin hallita paistoa tuotantolinjalla.

Erittäin helppokäyttöinen ja paristokäyttöinen, BC-10 Plus antaa tulokset paistaminen kontrasti yksikköinä (BCU) tai klassisina L * a * b * väriarvoina.

Leivonnaisten paistovärin mittauslaite BC-10 Plus:lla voi seurata ja valvoa erilaisten tuotteiden väriä kuten, paistettu, savustettu ja jalostettu elintarvike tai ainesosia erilaisissa ympäristöissä ulkonäön johdonmukaisuuden varmistamiseksi.

Se on ihanteellinen ratkaisu usein monilinjaisille tuotantolaitoksille ja ravintolaketjuille, jotka etsivät johdonmukaisuutta ja laatua parantaakseen tuotteiden ulkonäköä ja myyntiä. Kuoren värin lisäksi, BC-10 Plus mittaa väriä kaikenlaisista leipomo- ja välipalaelintarvikkeista, hiivoista, fariinisokerista, kalsiumpropionaatteista ja jauhosekoituksista. BC-10 Plus on hyvin helppokäyttöinen, pienikokoinen ja kevyt, akkukäyttöinen ja voi näyttää mitatut arvot Baking Contrast Units (BCU);na, vakio arvosteluasteikko leipomoteollisuudessa, tai klassisina CIE L*a*b*-väriarvoina.Tekniset tiedot englanniksi

Tarvikkeet englanniksi


Pyydä tarjous tai lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

sales1sales2

osoite1